Představení nových členů
- Vlk
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Představení nových členů
Zde můžete ostatní pozdravit, představit se a říct pár vět o sobě a o svém zájmu o ptáky.
Magazín Avifauna - Aby vám nic neuletělo! https://avifauna.cz
Re: Představení nových členů
Tak se jdu tedy představit, ale nejprve chci poděkovat Vlkovi za pozvání!
Jsem ten nejobyčejnější člověk, jakého si dokážete představit. Prostě Lenka.
Opeřence zbožňuju odmalička. Do ČSO jsem vstoupila v roce 2010 jako 14leté kuře. Často jsem pobývala u babičky v Podyjí, kde bylo co pozorovat.
Později mi většinu volného času zabralo studium malby a ilustrace na střední uměleckoprůmyslové škole. I když umělecké vlohy se začaly projevovat už v první třídě!
Na studium vysoké jsem neměla síly ani finance. Nyní jsem v částečném invalidním důchodu a vzpomínám na své úžasné mládí.
Ve volném čase (tedy téměř neustále) se věnuju pozorování přírody, péči o své kakariki (proto ta přezdívka), andulky a zebřičky, velice si rozumím s platformou https://www.inaturalist.org/ a pomalinku se učím poznávat ptáky s milovaným Svenssonem.
Těším se, že tu potkám podobné nadšence!
Opeřence zbožňuju odmalička. Do ČSO jsem vstoupila v roce 2010 jako 14leté kuře. Často jsem pobývala u babičky v Podyjí, kde bylo co pozorovat.
Později mi většinu volného času zabralo studium malby a ilustrace na střední uměleckoprůmyslové škole. I když umělecké vlohy se začaly projevovat už v první třídě!
Na studium vysoké jsem neměla síly ani finance. Nyní jsem v částečném invalidním důchodu a vzpomínám na své úžasné mládí.
Ve volném čase (tedy téměř neustále) se věnuju pozorování přírody, péči o své kakariki (proto ta přezdívka), andulky a zebřičky, velice si rozumím s platformou https://www.inaturalist.org/ a pomalinku se učím poznávat ptáky s milovaným Svenssonem.
Najdete mě i na iNaturalist a YouTube!
- Vlk
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Lenko, moc mě těší, že jsi přijala moje pozvání a děkuju ti za krasný představení! Ta kresba datla je parádní! Tak vítej a doufám, že se ti tady bude líbit! Věřím, že to tu v nepříliš vzdálený budoucnosti ožije.Kakarinka píše: ↑26 kvě 2020, 22:51Tak se jdu tedy představit, ale nejprve chci poděkovat Vlkovi za pozvání!
Týjo, takovýhle fórum mi chybělo! Jak to, že jsem o něm nevěděl?
Též se tedy představím. Mé jméno je Michal Staněk a o ptactvo jsem se začal zajímat trochu později, někdy kolem roku 2009, kdy jsem končil střední. Od roku 2015 se tomu ale věnuji o mnoho více. Stal jsem se členem jak ČSO tak i její východočeské pobočky. Jezdil jsem na různé akce, potkal spoustu úžasných kolegů a orni světu úplně propadl. O pár let později (květen 2018) jsem opustil své teplé místečko ve stavebninách a začal si plnit sen jako chovatel ptáků v královedvorském safari parku. No, jsem tam zatím doteď
A letos jsem složil zkoušky v kroužkovacím kurzu a snad se ze mě stane plnohodnotný kroužkovatel. Mou srdcovkou je VN Rozkoš a rybníky Ježkův a Stachův u Dvora Králové, kde jsem s ptáky začínal
Též se tedy představím. Mé jméno je Michal Staněk a o ptactvo jsem se začal zajímat trochu později, někdy kolem roku 2009, kdy jsem končil střední. Od roku 2015 se tomu ale věnuji o mnoho více. Stal jsem se členem jak ČSO tak i její východočeské pobočky. Jezdil jsem na různé akce, potkal spoustu úžasných kolegů a orni světu úplně propadl. O pár let později (květen 2018) jsem opustil své teplé místečko ve stavebninách a začal si plnit sen jako chovatel ptáků v královedvorském safari parku. No, jsem tam zatím doteď
A letos jsem složil zkoušky v kroužkovacím kurzu a snad se ze mě stane plnohodnotný kroužkovatel. Mou srdcovkou je VN Rozkoš a rybníky Ježkův a Stachův u Dvora Králové, kde jsem s ptáky začínal
- Vlk
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Michale, vítej na fóru! Tak to je paráda, že sis takhle splnil sen, to musí být úžasný.Stankelin píše: ↑21 říj 2021, 18:48Týjo, takovýhle fórum mi chybělo! Jak to, že jsem o něm nevěděl?
A gratuluju ke složení zkoušek. Rozkoš je skvělá a jestli to k ní máš blízko, tak to je na ptáky jedno z nejlepších míst v ČR, to by ti mnoho pozorovatelů závidělo.
Tak přeju, ať se ti tady na fóru líbí. Zatím to tady ještě tolik nežije, ale věřím, že se to v budoucnu změní.